Despre noi

 

 

De-a lungul anilor am avut ocazia sa proiectam aproape toate tipurile de constructii. De aceea va putem indeplini cele mai exigente cerinte de calitate si profesionalism.

 

Cine suntem ?

CONSPROIECT SA Ploiesti este o societate care are ca obiect de activitate principal proiectarea constructiilor civile si industriale oferind in acelasi timp si consultanta tehnica de inalta calitate. Domeniul de activitate principal al societatii este: cod CAEN 7112 - „Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”

CONSPROIECT SA Ploiesti va ofera servicii complete de proiectare constructii si consultanta in domeniu, angajatii firmei noastre fiindu-va alaturi cu experienta si sfatul lor pentru a va ghida si ajuta pe parcursul intregului demers al proiectului dumneavoastra.

Va oferim astfel siguranta unui partener care va insoteste si va consiliaza in toate etapele proiectului. Echipa noastra cuprinde ingineri pentru toate specialitatile din domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, drumuri si retele edilitare, urbanism, pentru ca un proiect presupune un demers amplu pe care noi il tratam cu tot profesionalimul.

 

Scurt istoric

Societatea noastra a luat fiinta in anul 1957 sub denumirea de Institutul Regional de Proiectare prin decizia Sfatului Popular al regiunii Ploiesti avand, la vremea respectiva, un numar de cca. 30 de angajati.
In anul 1959 Isi schimba denumirea In Directia pentru Sistematizare, Arhitectura si Proiectarea Constructiilor (D.S.A.P.C.) având sediul In strada Maramures nr.12.
In anul 1970 Isi schimba numele In Insitutul de Proiectari Prahova (I.P.P.) având un numar de cca. 400 angajati.
In anul 1991 Isi schimba din nou denumirea In Societatea comerciala Consproiect S.A. Ploiesti, având un numar de cca. 600 angajati.
In anul 1994 societatea se privatizeaza integral cu actionariat compus exclusiv dintre angajati.

 

 


Domeniul de activitate si competente

CONSPROIECT SA Ploiesti are competente pentru proiectarea in domeniul:
• sistematizarea localitatilor (urbanism);
• proiectarea constructiilor civile, industriale si agricole;
• proiectarea retelelor edilitare;
• proiectarea de drumuri si poduri.

CONSPROIECT SA Ploiesti are poiectanti autorizati pentru documentatii de:
• gospodarirea apelor;
• instalatii electrice;
• instalatii de gaze;
• instalatii de detectare, semnalizare si stingere a incendiului.

CONSPROIECT SA Ploiesti are verificatori si experti atestati MLPAT pe cerintele: A1, B1, C1, D1, E, F.

Zone de activitate

Pana la reforma administrativa (anul 1965), si inca 5 ani dupa, principala zona de activitate era fosta Regiune Ploiesti, din care, dupa reforma, s-au Infiintat judetele Prahova, Dâmbovita si Buzau. In ultimele doua judete am avut infiintate filiale care dupa 1970 au devenit institute separate. In afara judetului Prahova, care a fost principala zona de activitate, s-au mai executat documentatii si pentru localitati din afara (Motru, Galati, Barila, Râmnicu Vâlcea, Mures, Arad, Cernadoda etc.) ca si pentru alte tari (Algeria, Turcia, Libia), in colaborare cu alte institute de proiectare.

Ultimile noutati

19 Martie 2018
S.C. CONSPROIECT S.A. convoaca ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR pe data de 16.04.2018, ora 13.00, la sediul societatii. Detalii
25 Aprilie 2017
Anul acesta se implinesc 60 de ani (1957-2017) de la infiintarea societatii noastre sub denumirea initiala de Institutul Regional de Proiectare.
24 Aprilie 2017
Se convoaca Adunarea Generala a Actionarilor.
15 Februarie 2017
Avand in vedere Hotararea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din data de 14.02.2017, S.C. CONSPROIECT S.A. Ploiesti scoate la vanzare imobilele din strada Maramures nr. 12. Detalii