Consultanta

CONSPROIECT SA Ploiesti ofera servicii de consultanta tehnica de specialitate privind proiectele de constructii civile si industriale, incepand din faza de proiectare, depunerea documentatiilor pentru autorizare si incheind cu faza executiei lucrarilor.
Societatea noastra ofera servicii de intocmire a proiectelor pentru structurile de rezistenta din beton armat, metal sau mixte, precum si a proiectelor de arhitectura.
Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, pentru imobile cu destinatia de locuinte, cat si persoanelor juridice, pentru imobile cu destinatia de sedii de firme, spatii de productie si depozitare, centre comerciale, hale industriale etc.
Ne adresam, de asemenea, investitorilor si antreprenorilor in constructii, alaturi de care putem dezvolta proiecte comune.

Consultanta investitii imobiliare

Inca din etapa de configurare a procesului de proiectare, CONSPROIECT SA Ploiesti ii va oferi clientului consultanta necesara pentru a corobora intentiile si dorintele sale cu exigentele de natura arhitecturala. In cazul oricarei investitii imobiliare, parametrii tehnico-economici ai acesteia trebuie corelati cu elemente care tin de contextul de urbanizare a terenului, de caracteristicile ori limitarile spatiului de construit sau amenajat, de cerintele proiectarii cu un impact cat mai redus asupra mediului. Arhitectul nostru va avea posibilitatea de a sustine cauza clientului in fata institutiilor decidente si ii va acorda sprijin in alegerea celei mai bune oferte de executie a constructiei prin prisma raportului calitate/timp/pret.

Concepte arhitecturale si simulari

Conceptul reprezinta ideea centrala, definitorie, viziunea de ansamblu care genereaza practic proiectul, constituindu-se astfel intr-un fel de fundatie pe care se va ridica viitoarea constructie creativa a arhitectului. Traind intr-o era a vizualului, reprezentarea grafica a conceptului prin imagini statice sau dinamice vine in sprijinul intelegerii de catre beneficiar a viziunii arhitectului, punand in valoare si potentand proiectul. CONSPROIECT SA Ploiesti realizeaza modelari sau simulari 3D si fotorealiste care faciliteaza perceperea de catre beneficiar a spatiului proiectat, a luminii, umbrelor, culorilor, texturilor, materialelor si, nu in ultimul rand, a calitatii viitorului proiect.

Urmarire de santier si receptie constructie

In fazele determinante ale executiei lucrarii, care sunt stabilite prin proiect, CONSPROIECT SA Ploiesti este prezenta pe santier printr-un arhitect desemnat, care verifica si valideaza, pe baza de rapoarte, conformitatea cu proiectul si identifica, dupa caz, solutii de remediere a defectelor de executie ori a abaterilor de la prevederile proiectului. Arhitectul va participa, totodata, la receptia efectuata la finalizarea lucrarilor, in conformitate cu prevederile legale, si la inspectiile tertilor (indeosebi furnizori de utilitati) care au legatura cu punerea in functiune a obiectivului de investitie. CONSPROIECT SA Ploiesti are posibilitatea de a efectua managementul oricarui proiect de constructii, in intreaga sa complexitate.

Ultimile noutati

19 Martie 2018
S.C. CONSPROIECT S.A. convoaca ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR pe data de 16.04.2018, ora 13.00, la sediul societatii. Detalii
25 Aprilie 2017
Anul acesta se implinesc 60 de ani (1957-2017) de la infiintarea societatii noastre sub denumirea initiala de Institutul Regional de Proiectare.
24 Aprilie 2017
Se convoaca Adunarea Generala a Actionarilor.
15 Februarie 2017
Avand in vedere Hotararea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din data de 14.02.2017, S.C. CONSPROIECT S.A. Ploiesti scoate la vanzare imobilele din strada Maramures nr. 12. Detalii